Lékařský plazmový vzduchový sterilizátor

Ve srovnání s tradičním ultrafialovým vzduchovým sterilizátorem s cirkulujícím vzduchem má následujících šest výhod:
1. Vysoce účinná sterilizace Účinek plazmové sterilizace je extrémně silný a doba působení je krátká, což je mnohem méně než u ultrafialových paprsků s vysokou intenzitou.
2. Ochrana životního prostředí Plazmová sterilizace a dezinfekce fungují nepřetržitě bez generování ultrafialových paprsků a ozónu, čímž se zabrání sekundárnímu znečištění životního prostředí.
3. Vysoce účinný odbouratelný plazmový sterilizátor může při sterilizaci vzduchu degradovat škodlivé a toxické plyny ve vzduchu.Zpráva o testu Čínského centra pro kontrolu a prevenci nemocí ukazuje, že rychlost degradace do 24 hodin: formaldehyd 91 %, benzen 93 %, amoniak 78 %, xylen 96 %.Zároveň dokáže účinně odstraňovat škodliviny, jako jsou spaliny a zápach kouře.
Za čtvrté, nízká spotřeba energie Výkon plazmového vzduchového sterilizátoru je 1/3 výkonu ultrafialového sterilizátoru, což je velmi úsporné.Pro místnost 150 m3 je plazmový stroj 150 W a ultrafialový stroj je více než 450 W a náklady na elektřinu jsou více než 1 000 juanů ročně.
5. Dlouhá životnost Při běžném používání plazmového sterilizátoru je projektovaná životnost 15 let, u ultrafialového sterilizátoru pouze 5 let.
6. Jednorázová investice a doživotní bezplatný spotřební materiál Stroj na ultrafialovou dezinfekci potřebuje vyměnit dávku lamp asi za 2 roky a cena je téměř 1 000 juanů.Plazmový sterilizátor nevyžaduje po celou dobu životnosti žádný spotřební materiál.
Abychom to shrnuli, náklady na odpisy běžného použití plazmového vzduchového sterilizátoru jsou asi 1 000 juanů/rok, zatímco relativní náklady na odpisy ultrafialového sterilizátoru jsou asi 4 000 juanů/rok.A plazmový dezinfekční stroj je velmi šetrný k životnímu prostředí a neškodný pro zdravotnický personál a pacienty.Proto je velmi moudré zvolit pro dezinfekci vzduchu plazmový sterilizátor.
Rozsah použití:
Lékařská a zdravotní péče: operační sál, JIP, JIP, novorozenecký sál, porodní sál, popáleninové oddělení, zásobovací sál, intervenční léčebna, izolační sál, hemodialyzační sál, infuzní sál, biochemický sál, laboratoř atd.
Ostatní: biofarmaceutika, výroba potravin, veřejná místa, zasedací místnosti atd.

1


Čas odeslání: duben-01-2022